Tα 15 πιο sexy επαγγέλματα για άντρες και γυναίκες!


Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με το τι επάγγελμα μας ελκύει περισσότερο στο αντίθετο φύλο. Η εφαρμογή γνωριμιών μίλησε! Το Tinder κατέγραψε τα πιο σέξι και ελκυστικά επαγγέλματα για το άλλο φύλο.

Το γνωστό dating site συγκέντρωσε στοιχεία μέσα από τις πληροφορίες που συμπληρώνουν οι χρήστες του στο προφίλ τους. Κι αν πιστέψατε ότι πρώτα στη λίστα θα είναι τα μοντέλα, κάνετε λάθος. Αν είστε σε ηλικία που αναζητάτε το έτερόν σας ήμισυ σε αυτήν τη ζωή, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά και στο τι δουλειά κάνει.

Τι αρέσει στις γυναίκες; Πιο ελκυστικά επαγγέλματα για άντρες λοιπόν είναι οι δικηγόροι και ακολουθούν οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί. Τέταρτοι στη λίστα είναι οι αεροσυνοδοί, με τους δημοσιογράφους να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση. Και έρχονται… έκτοι οι επιχειρηματίες, έβδομοι οι αρχιτέκτονες, όγδοοι οι personal trainers, ένατοι οι δάσκαλοι, δέκατοι οι γιατροί, ενδέκατοι οι φωτογράφοι, δωδέκατοι οι νοσηλευτές, δέκατοι τρίτοι οι μηχανικοί… Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν τα μοντέλα και οι σεφ!

Η λίστα για τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα για τις γυναίκες έχει ως εξής:
1. Δάσκαλος
2.Οδοντίατρος
3.Παθολόγος
4.Διακοσμητής εσωτερικών χώρων
5.Διοργανωτής εκδηλώσεων
6. Δικηγόρος
7.Κτηματομεσίτης
8.Personal trainer
9.Νοσηλεύτρια
10.Δημοσιογράφος
11.Στρατιωτικός
12.Μουσικός
13.Ψυχολόγος
14.Μοντέλο
15.Αεροσυνοδός

newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...