5 λόγοι που οι ισχυρές γυναίκες είναι οι τέλειες σύντροφοι...


Κι όμως! Οι ισχυρές γυναίκες είναι οι τέλειες σύντροφοι. Αν και πολλοί τις αντιμετωπίζουν με μισό «μάτι» γιατί τις θεωρούν εγωκεντρικές, αλαζονικές και αυταρχικές, μία σχέση μαζί τους έχει πολύ καλές βάσεις αλλά και προοπτικές για να μακροημερεύσει, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild» εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου δεν θα πρέπει να γυρνούν την πλάτη στις γυναίκες με εξουσία.

«Πολύ απλά, οι ισχυρές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους και ειδικά τι θέλουν στο... κρεβάτι τους», όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα. Επιπλέον, οι γυναίκες με εξουσία εκφράζουν συνήθως την γνώμη τους επιχειρηματολογώντας. 

«Οι γυναίκες με εξουσία θέλουν έναν ισχυρό άντρα δίπλα τους. Πιστεύουν ότι η η σχέση τους θα πάει καλά μόνο όταν και ο σύντροφός τους προοδεύει, όπως αυτές. Επιπλέον, οι περισσότερες γυναίκες αυτής της κατηγορίας είναι πολύ πιο ευαίσθητες απ΄ότι δείχνουν με την πρώτη ματιά. Πολλά πράγματα τα κρατούν για τον εαυτό τους, όταν όμως νιώσουν ότι ο σύντροφός τους τις έχει ανάγκη, τότε τα δίνουν όλα», γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας προσθέτοντας πως η σχέση με μία ισχυρή γυναίκα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο έντονη, συναρπαστική αλλά και διασκεδαστική. 

Πέντε λόγοι για τους οποίους μία ισχυρή γυναίκα είναι η τέλεια σύντροφος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild»:

1. Σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Μια τέτοια γυναίκα στηρίζει πάντα τον σύντροφό της. Πολύ απλά γιατί θέλει να έχει δίπλα της έναν επιτυχημένο άντρα. Κι επειδή θεωρεί ότι μία σχέση είναι πιο ισχυρή όταν και οι δύο είναι νικητές. 

2. Είναι ο εαυτός της, δεν προσποιείται. Συνήθως είναι πιο cool σε γιορτές και επετείους, όταν ο σύντροφός τους ξεχάσει να τους πάρει δώρο ή να τους προσφέρουν ένα μπουκέτο λουλούδια. Ο,τι παράπονο έχουν από τον άντρα, θα του το πουν κατάμουτρα. Τα λένε έξω από τα δόντια...

3. Μια τέτοια γυναίκα που είναι επιτυχημένη και την ενδιαφέρει η καριέρα, προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό της. Κάνει καλή τροφή, ασκείται, είναι πάντα περιποιημένη αλλά και περίεργη. Θέλει να πειραματίζεται σε projects αλλά και στο κρεβάτι...

4. Δεν θα τρέξει μακριά από τα προβλήματα. Ο,τι σας παρουσιαστεί, θα το αντιμετωπίσετε από κοινού. 

5. Διεκδικεί αυτό που θέλει. Δεν περιμένει από τον άντρα να λάβει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι. Θα κάνει αυτό το πρώτο βήμα στέλνοντάς του ένα «καυτό» SMS για να δημιουργήσει ερωτικό περιβάλλον.

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...