«Πανικός» για το εστιατόριο που θα μπορείτε να τρώτε... γυμνοί!


Ένα νέο και ανατρεπτικό εστιατόριο ετοιμάζεται να ανοίξει στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι. Η εκκεντρικότητα του θα έγκειται στο γεγονός ότι οι πελάτες του θα μπορούν να τρώνε... γυμνοί!

Το Bunyadi, το οποίο ανοίγει τον Ιούνιο για τρεις μήνες, θα έχει δύο τμήματα, ένα για τους ντυμένους και ένα για εκείνους που θέλουν να νιώθουν απόλυτα... ελεύθεροι. Ακόμη και το προσωπικό του εστιατορίου θα είναι γυμνοί σε ορισμένα μέρη του σώματος τους ενώ άλλα θα καλύπτονται, σύμφωνα με το Time Out.

Η ιδέα είναι ήδη εξωφρενικά δημοφιλής. Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις 20 Απριλίου, ήδη είχαν κάνει κράτηση σχεδόν 4.000 άνθρωποι. Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, υπάρχουν πάνω από 28.000 άτομα στη λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα του εστιατορίου.


Κατασκευασμένο από την pop-up εταιρία Lollipop, το Bunyadi θα επεκτείνει το θέμα του γυμνού και στο μενού, με χορτοφαγικά και μη- χορτοφαγικά πιάτα με όλα τα φυσικά συστατικά και τις μεθόδους μαγειρέματος, που θα σερβίρονται σε χειροποίητα πήλινα πιάτα με βρώσιμα μαχαιροπίρουνα, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τους δημιουργούς της εκδήλωσης.


«Η ιδέα είναι να ζήσετε την πραγματική απελευθέρωση, δήλωσε στο δελτίο ο Seb Lyall», ο ιδρυτής της Lollipop. «Οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να ζήσουν μια νύχτα χωρίς κανένα περιορισμό: Χωρίς χημικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς φυσικό αέριο, χωρίς τηλέφωνο ακόμη και χωρίς ρούχα αν το θελήσουν».

Η τιμή θα κυμαίνεται περίπου στις 55-65 λίρες ανά άτομο και θα περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

Τέλος, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε τουαλέτες, αποδυτήρια και ερμάρια, όπου θα μπορούν να αφήσουν τα ρούχα τους και τη σύγχρονη ζωή τους, πίσω. Για προφανείς λόγους, οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονται.


newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...